Cedina

SC CEDINA IMPORT-EXPORT SRL a fost infiintata in 1993, putem afirma deci cu mandrie ca suntem pionierii alpinismului utilitar din Romania, fiind apreciati si recompensati cu numeroase diplome.
In acest context va oferim servicii prompte si de calitate, bazandu-ne pe profesionalismul si experienta acumulata in decurs de 20 ani, in domeniul lucrarilor la inaltime.

Lucrari la inaltime

Echipele de lucru ale firmei noastre lucrează în regim de urgenţă la o bună calitate folosind în special tehnicile alpinismului utilitar, eliminând astfel costisitoarele schele, care pe lângă montarea şi demontarea anevoioasă, blochează căile de acces stradale, lucru pentru care este necesară avizarea de către primărie.
Folosind un sistem modern de corzi putem avea acces in zone greu accesibile cu minim de deranj.

Societatea noastra vine in intampinarea dumneavoastra, oferindu-va cele mai avantajoase si flexibile preturi, in urmatoarele domenii:

  • Lucrari la inaltime, precum: spalarea si curatarea suprafetelor vitrate (int. si ext.), cat si lucrari de intretinere si reparatii fatade;
  • Lucrari de ignifugare, de calitate cu un personal bine pregatit, iar modul de aplicare a tratamentelor se face conform normelor legale aflate in vigoare, precum si in baza certificatelor de acceptare, autorizare sau de competenta date de catre autoritati;
  • Lucrari pentru servicii de curatare si intretinere pardoseli ( gresie, mozaic, marmura, etc.);
  • Servicii de curatenie / dezinfectie (scoli, gradinite, camine, etc.);

Daca am castigat increderea dumneavoastra, asteptam sa ne contactati.

Cu stima si consideratie,
Dir. Gen. Ing. Eliza Costea

 

Pentru a oferi servicii mai bune, www.alpinismutilitar-ced.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.